Trainingsdag in Hulshorst 26 maart 2011

Afgelopen zaterdag 26 maart hebben wij (Buster en ik) deelgenomen aan een trainingsdag voor Bouviers die actief zijn in de KNPV. Deze keer waren we te gast bij PHV De Trouwe Vriend te Hulshorst. Er waren zo'n    7 tal bouviers actief aanwezig. Verder waren er ook wat jonge boefjes. Dit waren ook hele leuke vrije hondjes.

Buster heeft deze dag heel goed werk laten zien. Buster is nog maar ruim 20 maanden dus we mogen nog niet te veel verwachten. We weten dat er nog aandachtspunten zijn maar in grote lijnen was ik uitermate tevreden. Vooral het stelwerk wat hij, voor hem op vreemd terrein en op een vreemde helper, liet zien, was heel goed. Ook de andere deelnemers hebben goed geoefend en ook zij hebben laten zien dat er echt nog goede Bouviers zijn waarmee uitstekende en mooie certificaten te behalen zijn.

Onze dank gaat dan ook uit naar de organiserende vereniging, de verzorging, alle andere aanwezigen en uiteraard vooral naar de helpers Gert Wolf uit Wezep (alg helper) en Mark van Ginkel uit Lelystad (alg helper). Zij hebben zich ware helpers getoond en niets was hun te veel. Hieronder 2 korte filmpjes. Mochten er nog foto's beschikbaar komen dan worden die later alsnog geplaatst.

http://www.youtube.com/watch?v=eQfxDMQ9L8w

http://www.youtube.com/watch?v=3FX7ygtf_VM

Advertisements

About Anton Timmers

Train met Bouviers in de KNPV. Af en toe fokken we een nestje.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s